Pikkujoulut

Vietä iloiset pikkujoulut Pirtissä

Herkullinen ruoka ja idylliset tilat pikkujouluihin

Tule viettämään huolettomat ja hauskat pikkujoulut Lähteentien Pirttiin, lähellä Rovaniemen keskustaa. Ilomielinen henkilökuntamme loihtii seurueellenne mitä maukkaimmat jouluherkut.

Kuvittele mielessäsi kauniisti koristeltu pirtti komeine hirsiseinineen ja kattauksineen, herkullisten jouluruokien tuoksun leijaillessa ilmassa… Pikkujoulut ovat ihanaa yhdessäolon aikaa, jota voit viettää kanssamme lähellä Rovaniemen keskustaa. Tuiversipa ulkona tuisku tai paukkuipa pakkanen, niin Lähteentien Pirtissä vallitsee aina lämminhenkinen tunnelma.

  • Tilat reilulle sadalle juhlijalle
  • Ruoat ja leipomukset pirtin omasta keittiöstä
  • Videotykki, äänentoisto, valkokangas ja piano käytettävissä
Kiinnostuitko? Järjestetään yhdessä upeat pikkujoulut!

Kerro meille hieman tarpeistasi, niin otamme pian yhteyttä.

Tilat reilulle sadalle vieraalle

Olipa pikkujoulusi osallistujamäärä iso tai pieni, monipuolinen pirttimme tarjoaa tilat kaikenkokoisiin kekkereihin. Pikkujouluissa minimiveloitus lasketaan 25 henkilön mukaan.

Moderni esitystekniikka ja äänentoisto

Haluatko kuunnella pikkujouluissasi klassisia joulusävelmiä? Tekeekö mieli rimpauttaa pianolla ”Kulkuset”? Vieraiden käytössä on pirtin äänentoisto, piano, infonäyttö sekä videotykki ja valkokangas.

Pikkujoulumenut

Konjakkigraavattu lohi, paahtopaisti rosépippurikastikkeella, joulukinkku… Mitäpä olisivat pikkujoulut ilman herkullisia ruokia? Kokkimme suunnittelemista menu-ehdotuksista löydät helposti oman suosikkisi tai voit myös pyytää meiltä räätälöityä vaihtoehtoa.

Hinnasto

Tarjoilijan hinta
190 €
Tilavuokra 1-4 tunnilta.
250 €
Lisätunnit 4 tunnin jälkeen klo 24.00 asti.
120 € / tunti
Pöytäliinan hinta / kpl
12 €
Minimiveloitus 25 henkilön mukaan
Ruoan hinta sis. kokin palkan, kynttilät ja servietit. Mahdollinen arvonlisäverokorotus siirretään suoraan hintoihin.