Lähteentien pirtti

Elämäsi tilaisuudet yhdessä paikassa

Rovaniemen keskustan kupeessa sijaitseva Lähteentien Pirtti on tilausravintola ja juhlapaikka, joka tarjoaa tilat niin arkeen kuin juhlaankin. Häiden, muistotilaisuuksien ja merkkipäivien lisäksi tilat sopivat erinomaisesti erilaisiin kokouksiin ja seminaareihin.

Lähteentien Pirtti on uniikki kokonaisuus maalaisidylliä aivan kaupungin keskustan vierellä. Ajan antaman arvokkuuden, kauniin ympäristön ja herkullisen ruoan yhdistelmä tarjoaa upeat puitteet elämäsi tilaisuuksiin. Ristiäisistä muistotilaisuuksiin ja työelämän koulutuksiin ja kokouksiin, Lähteentien Pirtissä sinua palvellaan tapahtumasi arvoisella tavalla.

  • Tiloihin mahtuu reilut sata vierasta
  • Ruoat valmistetaan pirtin omassa keittiössä
  • Vieraiden käytössä moderni esitystekniikka

Usein kysyttyä

Saako tiloihin tulla omien juomien kanssa? Entä onko Pirtti toiminnassa ympärivuotisesti? Mietityttääkö vaatesäilytys? UKK-osiostamme löydät vastaukset näihin ja muihin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lue lisää

Galleria

Meidän mielestämme Lähteentien Pirtti on täydellinen paikka erilaisten tilaisuuksien järjestämistä varten. Sinun ei kuitenkaan tarvi uskoa meidän sanaamme, vaan voit katsella kuvagalleriaamme ja todeta itse asian laidan.

Lue lisää

Tilat

Pirtin tila muuntautuu kätevästi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Se on myös jaettavissa kahteen osaan. Tiloista löytyy myös moderni esitystekniikka dataprojektorista ja valkokankaasta äänentoistojärjestelmään.

Lue lisää

Historia

Lähteentien Pirtti rakennettiin vuonna 1949 alun perin käsityökouluksi. Sittemmin rakennus on palvellut rovaniemeläisiä monessa roolissa, mutta yhä sen sisällä voi nauttia aidon hirsitalon lämpimästä tunnelmasta.

Lue lisää