Kokoukset

Rovaniemen tunnelmallisimmat kokoustilat

Mainio tila kokouksille, seminaareille tai virkistyspäiville

Tule viettämään kokoukset, seminaarit tai muut työelämän tilaisuudet Lähteentien Pirtin idyllisissä puitteissa. Pitopalvelumme pitää huolen, ettei nälkä pääse yllättämään.

Lähellä Rovaniemen keskustaa sijaitseva Lähteentien Pirtti on mainio paikka erilaisille yritysten, yhdistysten ja liittojen tapahtumille. Esimerkiksi kokouksia varten tilan voi jakaa kahteen osaan: kokous yhdelle puolelle, ruokailu toiselle. Myös ryhmätyötä varten löytyvät omat huoneet. Ja tietysti pitopalvelumme pitää huolen, että osallistujien energiatasot pysyvät kohdillaan.

  • Tilat reilulle sadalle henkilölle
  • Oma keittiömme vastaa ruoista ja leipomuksista
  • Videotykki, äänentoisto, valkokangas ja wifi käytettävissä
Kiinnostuitko? Työyhteisösi ansaitsee arvoisensa tapahtuman.

Kerro meille hieman tarpeistasi, niin otamme pian yhteyttä.

Moderni esitystekniikka ja äänentoisto

Lähteentien Pirtistä löytyy moderni esitystekniikka ja äänentoisto työelämän tarpeisiin; dataprojektori, valkokangas, äänentoistojärjestelmä sekä fläppitaulu ovat vieraidemme käytettävissä.

Sadan osallistujan tilat

Kokouksia, seminaareja, virkistyspäiviä, eläkejuhlia… Työaiheisia tapahtumia on montaa sorttia. Meille niitä mahtuu viettämään reilut sata osallistujaa, kabinetin kanssa enemmänkin.

Kokouspakettimme

Meiltä saat kätevästi eri tarpeisiin sopivat kokouspaketit: aamiaiskokouksesta lounaan ja kahvit sisältävään tilaisuuteen tai koko päivän kattavaan ratkaisuun. Toteutamme tietysti myös räätälöityjä kokonaisuuksia. Minimiveloitus on 25 henkilöltä.

Päivän kokouspaketti

sisältää kahdet kahvit, lounaan noutopöydästä, hedelmiä

Hinta 44 euroa/henkilö (sis. alv)

Lounas ja päiväkahvit

Hinta 32 euroa/henkilö (sis. alv)

Aamiaiskokous

aamukahvit/teet, runsas aamupala

Hinta 26 euroa/henkilö (sis. alv)