Juhlat

JUHLAPIRTTI

Lähteentien Pirtti Rovaniemellä soveltuu erinomaisesti myös juhlatilaksi. Lähes yhdeksän toimintavuoden aikana Pirtillä on järjestetty kymmeniä häitä, useita 40- ja 50-vuotishääpäiviä, kolmisensataa muistotilaisuuksia, syntymäpäiviä, illanviettoja ja yhdistysten juhlia.

Pariskunnista osa on vihitty Pirtissä tai Pirtin pihapiirissä.

HÄÄT, SYNTYMÄPÄIVÄT

”Hellä katse ja kosketus voi hetkeksi valaista koko maailman.”
– Pentti Harjumaa.

Lähteentien Pirtti on suosittu häiden juhlapaikka. Osa pariskunnista on vihitty Pirtissä tai Pirtin pihalla. Kun pariskunta sanoo tahtovansa talvi-iltana kynttilöiden valossa hirsipirtissä ja pakkanen paukkuu ulkona, sen muistaa loppuelämänsä.

Elämän tähtihetkiä on hienoa olla toteuttamassa. Emme ehkä yllä täydellisyyteen, mutta pyrimme rakentamaan juhlista sellaisia, että juhlan jälkeenkin pariskunta ja vieraat ovat tyytyväisiä.

Häissä perimme juhlatilasta 650 euroa tilavuokraa. Pitopalvelun hinnat sisältävät keittiömestarin palkkakulut, mutta muusta henkilökunnasta ja loppusiivouksesta veloitamme hääjuhlissa ja muissa isoissa juhlissa erikseen.

Liinavuokra on 10 e/liina.

Emme vuokraa pelkkää tilaa. Erilaisissa juhlissa minimiveloitus on 20 henkilöltä, sunnuntaisin ryhmäkoko on vähintään 25.

Pirtillä ei ole anniskeluoikeuksia.

Tunnelmalliseen pirttiin mahtuu reilut sata vierasta.

Juhlissa tarjottavat ruuat ja leipomukset valmistetaan Pirtin omassa keittiössä.

Pirtissä on hyvä akustiikka, joten se sopii muun muassa konserttitilaksi.

Talossa on astiasto reilulle sadalle, piano, videotykki ja langaton laajakaista. Lisäksi uusi äänentoistojärjestelmä sisältyy vuokrahintaan. Pirtin omat lauluvihkot ovat vieraidemme käytettävissä.

Myös Pirtin piha-aluetta voi hyödyntää erilaisissa tapahtumissa.

Lähteentien Pirtin alkumaljassa voi olla puolukkaa tai karpaloita.